Hirdetés

PlayStation Plus - brutális játékok az augusztusi kínálatban

|

A nyár végi ajánlat nem az érzelmes felhasználókat célozza.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban olyan szívhez szóló címeknek örülhettek a PlayStation Plus előfizetők, mint a Heavy Rain vagy a Beyond: Two Souls. Augusztusban nem a szeretet zászlaja alatt sorakoznak az ajándék játékok.

Hirdetés

A PlayStation Plus két húzócíme a 2016-ban megjelent Mafia III, ami ha nem is nyűgözött le mindenkit, azért egész pofás cím lett. Emellé érkezik még az aszimmetrikus horror akciójáték, a Dead By Daylight, amiben egy vérszomjas gyilkos elől menekülünk (vagy épp kergetjük a túlélőket a gyilkos bőrébe bújva).

PlayStation 3-ra a Bound by Flame és a Serious Sam 3 BFE címeket kapjuk (azért ezek sem azok a nagyon gondolkozósak), míg a kézikonzol tulajdonosok a Draw Slashernek és a Space Hulknak örülhetnek. Emellé bedobott a Sony egy PSVR címet, a Here They Lie-t, de november 6-ig a Knowledge is Power is ingyen bezsákolható.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)