Hirdetés

PlayStation Plus - ezek lesznek a decemberi ingyen játékok?

|

Bár a Sony még nem jelentette be, a PlayStation Store-ban már látható egy új grafika, amin feltehetően a decemberi ajándékok szerepelnek.

Hirdetés

Jövő héten változik a PlayStation Plus ingyenjáték-kínálata, úgyhogy várhatóan legkésőbb most szerdán bejelentik, mit kapnak ajándékba az előfizetők az év utolsó hónapjában.

A PlayStation Store-t frissítők azonban úgy látszik, szorgosabbak voltak. Ha megnyitjátok az alkalmazást PS4-en, és kiválasztjátok a bal hasábban a PlayStation Plus opciót, lehet, hogy még ti is az alábbi grafikát fogjátok látni.

Bár a képen november szerepel, a novemberi játékok a The Deadly Tower of Monsters és az Everybody's Gone to the Rapture voltak, nem pedig az Invisible Inc. Console Edition és a Stories: Path of Destinies. Így jó okunk van azt hinni, hogy ezekkel zárja az évet a Sony. Ha kiválasztjuk a menüpontot, még az ehavi játékok listáját láthatjuk. 

Arról, hogy a PS3 és PS Vita tulajoknak mi jár, nincs infónk, de mint írtuk, a bejelentés a napokban várható. Egyébként a Stories kimondottan jó és ötletes, azt mindenképp próbáljátok ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)