Hirdetés

PlayStation Plus - egy cím már biztos az áprilisi ingyenes játékok közül

|

Még elég korai a jövő hónap ingyenes PlayStation Plus játékairól beszélni, de a Sony már most elárult az egyik címet.

Hirdetés

Valószínűleg most még mindenki vadul nyúzza a márciusi PlayStation Plus felhozatal játékait, de azt már ebben a pillanatban is tudni lehet, az áprilisi kínálatban szerepelni fog az Armature Studio egyik alkotása.

Bizony, a Dead Star a jövő honapban ingyenesen elérhető lesz a PlayStation Plus előfizetők számára. A leleplezés egy eléggé szokatlan módon történt meg, ugyanis a BLAMdrew nevű Twitter felhasználó tette közzé az erről szóló PSN értesítést, melyet a játék előrendelői kaptak meg. Ők ugyanis visszakapják az előrendelésért korábban befizetett összeget. Ez azért valljuk be elég kedves húzás a Sony részéről.

Nézzétek meg a játék előzetesét is, hátha meghozza a kedveteket egy kis űrhajós lövöldözésre.

Ti örültök, hogy a Dead Start kapjuk meg ingyen áprilisban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)