Hirdetés

Ritkán lehet ilyen olcsón PlayStation Plus előfizetéshez jutni

|

Akinek van PlayStation konzolja, de nincs PS Plus előfizetése, sok mindenből kimarad. Segítünk ezen változtatni.

Hirdetés

Sokan sokféleképp használjuk konzoljainkat, mások az igények. Régen még azért fizettünk elő egy online szolgáltatásra, hogy tudjunk a neten keresztül másokkal együtt játszani, de a PlayStation Plus ennél sokkal többet kínál. 

Hirdetés

PlayStation 4-en például minden hónapban legalább kettő, de általában inkább 4-5 játék jár ajándékba, október folyamán például a Metal Gear Solid V-öt és az Amnesia Collectiont lehet behúzni, de volt már Infamous: Second Son és Just Cause 3 is az utóbbi hónapok kínálatában. Emellett az előfizetők sokszor olcsóbban vásárolhatnak a PlayStation Store-ban, ami szintén nem rossz dolog, mert így pár ezer forintért, néha félárnál olcsóbban is ki lehet fogni AAA játékokat vagy DLC-ket. Nem utolsósorban lehet a felhőbe menteni, vagy a Share Play-jel játszhatunk úgy egy játékot online, mintha játékostársunk is mellettünk ülne.

A PlayStation Plus előfizetés alapvetően 18 ezer forintba kerül egy évre, viszont most van egy exkluzív ajánlatunk számotokra. Aki 1 évre előfizet a GameStar magazinra, az kap 12 lapszámot, melyek mindegyikéhez jár legalább egy PC-s játék, egy rakás egyéb extra (vírusirtó, kuponok, reklámmentesség a gamestar.hu-n), illetve egy 365 napos PlayStation Plus előfizetés, amit PS4-hez, PS3-hoz és PS Vitához használhattok. Az egész csomag így, újságokkal és PS Plus-szal együtt 29 990 forint, így egy év PlayStation Plus tagságot 6-7000 forint kedvezménnyel szerezhettek meg. Ha érdekel titeket az ajánlat, itt csaphattok le rá.

Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes, és minden olyan régi és új előfizetőre vonatkozik, aki 29 990 forintért előfizet a GameStar magazinra a Project029 Media and Communications Kft-nél. Az akció időtartama alatt is érvényesek a normál előfizetési áraink, azaz PS Plus nélkül is előfizethető a magazin 19 020 forintért egy évre, vagy fél évre 9870 forintért. Az előfizetői akció nem vonható össze más akcióval. Minden jog fenntartva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)