Hirdetés

Drágul a PlayStation Plus előfizetés

|

A PlayStation 4 online szolgáltatásának legújabb áremelése Ausztráliát és Európát is érinti, így nekünk is többet kell fizetnünk a nyár végétől, ha meg szeretnénk hosszabbítani az előfizetésünket. Nem vagyunk boldogok.

Hirdetés

Ugyan a különböző ingyenes játékokkal próbálják a gyártók jobb ajánlattá tenni a konzoljaik online szolgáltatását, a fizetős multiplayer továbbra is inkább egy szükséges rossz a legtöbb gamer szemében.

Hirdetés

Ennek fényében biztosan nem fognak örülni az ausztrál és az európai PlayStation-tulajok az előfizetés legújabb áremelésnek, még ha a gazdasági folyamatok indokolttá is teszik azt. Az előfizetés drágulásáról e-mailben tájékoztatta a tagokat a Sony, a levélben pedig azt is közölték, hogy az új árak augusztus 31-én lépnek életbe.

Magyarországon a havi előfizetés 2098 helyett 2400 forintba, a három hónapos hozzáférés 6 000 helyett 7 500 forintba, az éves tagság pedig 15 ezer helyett 18 ezer forintba kerül majd, ami 14, 25 és 20 százalékos emelést jelent.

Mi igyekszünk egy egyedi megoldást szállítani nektek még a drágulás előtt, nézzétek a GSO-t, mert azon dolgozunk, hogy legyen egy jó hírünk. Mantrázzátok keményen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)