Hirdetés

A valaha készült egyik legjobb remake érkezik márciusban a PlayStation Plus előfizetés mellé

|

A bejelentés előtt egy lengyel oldalon tűnt fel a PlayStation hirdetése, ami a következő hónap két játékát mutatta be, és bizony az egyikért már önmagában megéri előfizetni.

Hirdetés

Frissítve: A szivárgás után a Sony is megerősítette, valóban ezek lesznek a PlayStation Plus márciusi ajándék játékai.

Korábban írtuk: A PlayStation Plus előfizetés mellé februárban is remek játékokat kaptunk, hiszen mind a BioShock: The Collection tartalma, mind a The Sims 4 olyan címek, amiket mindenképp megéri bepótolni, ha eddig kimaradtak volna. Egy rosszul időzített reklámnak hála most kiszivárgott, hogy miket kapunk, ha márciusban is élvezzük a szolgáltatás nyújtotta előnyöket, eszerint pedig egy igazi klasszikussal indíthatjuk a tavaszt.

Hirdetés

A Zioman nevű Reddit felhasználó osztotta meg azt a képernyőfelvételt, mely egy lengyel oldal egyik hirdetését mutatja. Eszerint a Sonic Forces és a Shadow of the Colossus érkezik majd a PS Plus előfizetőinek. Míg az előbbi egy viszonylag felejthető alkotás, addig utóbbi egy olyan játéktörténeti mérföldkő, amit minden PlayStation tulajnak melegen ajánlunk.

A Shadow of the Colossus felújítása mutatta meg a világnak, hogy lehetséges úgy újraalkotni egy klasszikust, hogy az frissességet nyújtson, mégse veszítsen eredeti hangulatából. A szerintünk legjobb 10 videojátékos remake és remaster kapcsán egyébként nemrég toplistás videót készítettünk, ezt ide kattintva éritek el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)