Hirdetés

Újabb extra mutatja meg, mennyire jó PS Plus előfizetőnek lenni

|

A havi két játék és az akciók mellett másért is érdemes kipengetni a havidíjat.

Hirdetés

Egyáltalán nem csodálkozunk, ha most sokan Final Fantasy VII lázban égnek, ugyanis a Square Enix egy igazán minőségi Remake-et készített a széria egyik legjobbnak tartott részéhez. Az egyelőre kizárólag PlayStation 4-en elérhető kalandhoz egy csomó egyéb kis digitális tartalom érkezett a vásárlóknak, most pedig a PS Plus tulajok is kapnak egy kis húsvéti meglepetést. 

Hirdetés

Aki rendelkezik előfizetéssel, annak nincs más dolga, mint bemenni a PlayStation Store-ba és letölteni a témát. Ha telepítitek, akkor nem csak hogy Cloud fog a háttérben álldogálni, de az ikonok is a játékhoz igazodnak. Emellett mindenki, aki május 11-ig kipróbálja a demót, egy további témát kap, amit Final Fantasy VII Remake Theme néven lehet megtalálni a Store-ban, és a csapat pózol rajta a naplementében.

Ha még nem vágtatok neki Cloudék kalandjának, akkor olvassátok el ezt a cikket, melyben összeszedtünk számotokra néhány hasznos tudnivalót a játékról, ha pedig arra vagytok kíváncsiak, hogy miben változott a Remake az 1997-es eredetihez képest, arról itt regélünk nektek. Akiket a Final Fantasy VII történelme és készülésének körülményei érdekelnek, azok itt olvashatnak ezekről az érdekességekről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)