Hirdetés

PlayStation Plus - ez lesz az egyik ingyenes játék márciusban

|

Lezárult a szavazás, most már tudjuk, melyik lesz az egyik játék, amit a PlayStation Plus előfizetők ingyen megkapnak a jövő hónap elején.

Hirdetés

Jövő héten belépünk márciusba, ami azt jelenti, hogy frissül a PlayStation Plus ingyen játék kínálata. Szerencsére a hónap első szerdája most másodikára esik, úgyhogy nem kell sokat várni az új játékokra.

Az elmúlt hetekben szavazhattunk arra, hogy az Action Henk, az Assault Android Cactus vagy a Broforce legyen-e ingyenes PlayStation 4-en, és -nem meglepő módon - a Broforce nyert, ami a szavazatok 47 százalékát tudhatja magáénak. Nem volt nehéz dolga a két viszonylag ismeretlen riválissal szemben. Azért aki nem ezt szerette volna, egy leárazásnak legalább az is örülhet: március 8. és 21. között a két másik játékot minden PS Plus előfizető 30%-os kedvezménnyel veheti meg.

Örültök, hogy így alakult? Szerintetek mely játékok csatlakoznak még emellé?

Címkék: #broforce
Platformok: PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)