Hirdetés

PlayStation Plus - mutatjuk a februári játékokat

|

Februárra nem jutottak arcletépő címek, de azért így sem fogunk unatkozni.

Hirdetés

Mostanában talán elkényelmesedtünk és hozzászoktunk ahhoz, hogy a havi PlayStation Plus kínálatba mindig bekerülnek ütős AAA játékok is. Nos, ez most nem így lesz, de ettől függetlenül azért igazán remek címekkel gazdagodnak az előfizetők.

Hirdetés

PlayStation 4 fronton egy puzzle elemekkel vegyített kalandjáték, a tavaly májusban megjelent RiME lesz a jussunk, valamint egy cuki platformjáték, a Knack, ami a PS4 egyik nyitócíme volt. PlayStation 3-ra a Spelunker HD-t és a Mugen Souls Z-t kapjuk meg, PS Vitára pedig az Exiles End és a Grand Kingdom válik elérhetővé (utóbbi PS4-en is játszható). Fontos még kiemelni, hogy a That's you kikerül a kínálatból, viszont a januárban bekerült VR játék, a StarBlood Arena (ami az Until Dawn: Rush of Bloodot váltotta) továbbra is ingyenesen beszerezhető a PlayStation Plus előfizetőknek.

Ti mennyire vagytok elégedettek a februári felhozatallal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)