Hirdetés

PlayStation Plus - íme a januári ingyen játékok

|

A tegnapi pletyka beigazolódott, de megtudtuk azt is, mit kapnak a PS4-as és PS Vitás játékosok januárban a Sonytól.

Hirdetés

Nagy meglepetés nem érheti azt, aki tegnap is járt a GSO-n, akkor ugyanis egy idő előtt közzétett videó elárulta, hogy PlayStation 4-re a Deus Ex: Mankind Divided és a Batman: The Telltale Series jár majd a PlayStation Plus előfizetőknek a jövő hónapban. 

Hirdetés

A That's You! továbbra is ingyenes marad, az Until Dawn: Rush of Bloodot pedig a StarBlood Arena váltja, ami egy multis VR-játék. A két PlayStation Vitás cím közül az egyik szintén fut PS4-en, ez az Uncanny Valley, a másik, a Psycho-Pass: Mandatory Happiness viszont exkluzív. PlayStation 3-on a Sacred 3-at és a The Book of Unwritten Tales 2-t lehet majd behúzni. Jövő szerdáig még elérhetitek a decemberi kínálatot, siessetek vele, ha nem akartok lemaradni róla.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)