Hirdetés

Újabb ingyenes tartalmat zsebelhetnek be a PlayStation Plus előfizetők

|

Nem mondanánk, hogy gyenge volt a PlayStation Plus júniusi ingyenes felhozatala olyan játékokkal, mint a Life is Strange, azonban a Sony most egy verdákra építő ingyenes MMO-hoz is kínál extra tartalmat a hűséges előfizetőknek.

Hirdetés

Nem csak a Games with Gold felhozatala volt ebben a hónapban ütős, a PlayStation Plus előfizetők sem panaszkodhattak, hiszen a PlayStation 4-es játékosok a Killing Floor 2-t és a Life is Strange-et kapták meg, a PS3-ra az Abyss Odyssey és a WRC 5: World Rally Championship vált elérhetővé, míg Vitára a Neon Chrome-nak és a Spy Chameleonnak örülhettek a felhasználók (amiket mellesleg egyúttal PS4-re is megkaptak). 

Hirdetés

Azonban ez még nem minden. A PlayStation 4 masinával rendelkezők ugyanis letölthetnek egy további ingyenes csomagot a War Thunder fejlesztőinek poszt-apokaliptikus, négy keréken zúgó ingyenes MMO-jához, a Crossouthoz, amely májusban debütált a konzolon. A Plus Free Starter Pack egy egyedi járművet (Snappy), két fegyvert (egy pár LM-54 Chord gépfegyvert) és egy speciális kabint (Duster) tartogat az érdeklődőknek. Íme: 

Amint leszedtük a csomagot, a program automatikusan felajánlja majd a legközelebbi belépésünkkor, hogy készítsük el álmaink verdáját az újdonságokból, de persze ha nem szeretnénk azonnal hozzálátni, később is hozzáférhetünk a Blueprints menüben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)