Hirdetés

PlayStation Plus - ezek a játékok lesznek ingyenesek januárban

|

Megvan mire lehet készülni a 2017 januárjában is előfizető PS Plus tagoknak.

Hirdetés

A Sony bejelentette a 2017. januári felhozatalt a PlayStation Plus szolgáltatáshoz. A PS Vita, PlayStation 3 és PlayStation 4 felhasználók összesen 6 játékot tolhatnak majd ingyen az év elejétől.

A cross-buy rendszernek köszönhetően a PS4 és Vita felhasználók több mint 2 címet kapnak jövő hónapban. A Day of the Tentacle Remastered, a This War of Mine: The Little Ones, a Titan Souls, és a The Swindle is játszható lesz a két konzolon, miközben a PlayStation 3 a The Swindle és Blazerush duót kapja.

Ha még nem tettétek volna, akkor gyorsan szedjétek össze a decemberi címeket. A januári felhozatalt a jövő havi első frissítés után, tehát január hármat követően lehet majd tölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)