Hirdetés

PlayStation Plus - ingyenes lesz a Battlefield 4

|

Kipróbálnád a Battlefield 4-et? Van PlayStation Plus előfizetésed is? Akkor most örülni fogsz!

Hirdetés

Nem lenne olyan korai a következő havi ingyenes PlayStation 3-as, PlayStation 4-es és PlayStation Vitás játékokról beszélni, de arra, hogy megtudjuk, mivel bővül júniusban az Instant Game Collection, még várni kell egy picit.

Ugyanakkor hogy a PlayStation Plus előfizetők érezzék, mennyire fontosak, és mennyire jól döntöttek, amikor előfizetővé váltak, az Electronic Arts PlayStation 3-on ingyenesen játszhatóvá teszi a Battlefield 4-et. Na azért nem örökre, csupán 20 óráról van szó, a trial verzióban viszont minden alap pálya és kütyü szerepel. Az ajánlattal holnaptól tudtok élni, a számláló a játék első indításától indul. A Battlefield 4 trial verziót a PlayStation Store-ban keressétek, de lehet, hogy az európaiban nem találjátok meg: a hírt ugyanis az US PlayStation Blog tette közzé. Azért egy próbát megér, ha valami újat tudunk, szólunk.

Címkék: #battlefield 3 #fps
Platformok: PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)