Hirdetés

PlayStation Plus - ismét szavazhatunk az egyik havi ingyenes játékra

|

A februári ingyenes PlayStation Plus játékokat tudjuk, de márciusban beleszólásunk lesz abba, melyik legyen a hónap egyik ingyenes címe.

Hirdetés

Mióta a Sony elindította a Vote to Play kezdeményezést, egy alkalommal dönthettük el, mely játékot szeretnénk PlayStation Plus felhasználóként ingyen megkapni. Akkor a Grow Home nyert.

Február 9-étől újra lehetőségünk adódik szavazni. Most az Action Henk, az Assault Android Cactus és a Broforce a három lehetőség, melyekről a PlayStation Blogon olvashattok bővebben. A szavazás ismét a PlayStation 4 kezelőfelületén zajlik, ha szeretnétek leadni voksotokat, kilencedikén nyissátok meg, és válasszátok ki a nektek legjobban tetszőt. A két nem nyertes valószínűleg akciósan lesz kapható a PS Plus előfizetőknek.

Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)