Hirdetés

PlayStation Plus - itt a novemberi kínálat

|

A Sony nyilvánosságra hozta az előfizetőknek szánt novemberi kínálatot, és bár alapvetően jó játékokat kapunk, azért nem estünk hanyatt.

Hirdetés

Első körben csak egy rövid videót hozott nyilvánosságra a Sony a novemberi PS Plus kínálatot illetően, ezt azonban nem sokkal követte a teljes bejelentés is, amiben már nemcsak a PS4-es, hanem a PS3-as és PS Vitás címek is helyet kaptak.

Ebben a hónapban a PlayStation 4 tulajdonosok a The Walking Dead Season Two, a Dragon Fin Soup és a Magicka 2 játékokat tölthetik le ingyenesen november 3-tól, míg a PlayStation 3-as játékosokra a Dragon Fin Soup mellett a Mass Effect 2 és a Beyond Good and Evil várnak.

A Dragon Fin Soupból senki sem marad ki, ez a játék ugyanis a PS Vita kínálatban is szerepel, emellé érkezik még az inviZimals nevű csoda.

Nektek hogy tetszik az e havi kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)