Hirdetés

PlayStation Plus - itt a szeptemberi kínálat

|

Augusztusban már csak csak úgy eldöntötte a Sony, hogy milyen játékokat adnak ingyen, hanem megszavaztatták a játékosokat. Itt az eredmény

Hirdetés

A PlayStation Plus kínálatára eddig sem nagyon lehetett panasz, de a Sony úgy döntött, a játékosok kezébe adja a döntést, így a jövőben mi dönthetjük majd el az adott kínálatból, hogy melyik játékokat szeretnénk ingyen behúzni. Az augusztusi szavazásnak már meg is lett az eredménye, így alakult ki a szeptemberi kínálat.

Ahogy az már lenni szokott, mindhárom konzol tulajdonosai tudnak majd minek örülni, de most is a PS4-es felhozatal a legerősebb. Itt van mindjárt a Grow Home, amely hatalmas sikert aratott, de számos cross-play cím is bekerült a kínálatba, így a PS4-re és PS Vitára is megjelenő Super Time Force Ultra, és a Xeodrifter is felkerült a virtuális polcra.

PS Vitára a La-Mulana EX, PlayStation 3-ra pedig a legendás Twisted Metal lett ingyenes, de van egy PS3-PS4-es ajánlat is, amely nem más, mint a 2D puzzle-platformer Teslagrad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)