Hirdetés

PlayStation Plus - örülni fogunk, ha tényleg ezek lesznek a januári ingyen játékok

|

Elvileg holnap fogják bejelenteni, de már most is kering egy kép, amit a holland PlayStation oszthatott meg.

Hirdetés

Minden hónap végén elindulnak a pletykák, hogy mi lesz a PlayStation Plus következő havi ingyen játék kínálata. Legtöbbször nehéz kiszűrni, mi kamu és mi valódi, de ezt most el tudjuk hinni.

Hirdetés

Redditre is felkerült egy állítólag a holland PlayStation oldalán közzétett videóból lőtt screenshot, amin három játék látható: a hónapok óta ajándékba járó That's You!, a több mint egy éve megjelent Deus Ex: Mankind Divided, a kötelező kalandjáték szerepében pedig most a Batman: The Telltale Series első évada díszeleg.

Holnap megtörténik a bejelentés, meglátjuk, valódi volt-e a kép, vagy át lettünk verve jól. Addig kezeljétek óvatosan, és mondjátok el, ti örülnétek-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)