Hirdetés

PlayStation Plus januári játékok - mutánsok, rágógumi és gyerekkorunk kacsái

|

Ma vált át a PlayStation Plus Monthly Games aktuális kínálata. Injustice megy, InFamous jön, de a választék most is nagy és változatos.

Hirdetés

Tavaly év végén leplezte le a Sony a PlayStation Plus januári ingyen játék kínálatát, bár azt már egy ideje tudjuk, hogy a PlayStation 4-eseket az InFamous: First Lighttal és a The Swapperrel ajándékozzák meg. Bár a listán hat játék szerepel, a PlayStation 4-esek kettőt, a PlayStation 3-asok négyet, a Vitások pedig hármat kapnak a The Swapper és a Duke Nukem 3D: Megaton Edition cross-buy támogatottsága miatt. Nézzük is, mik azok, amikkel akár már a ma estét is kitölthetjük, és hogy mennyit spórolhatunk ebben a hónapban. Egyébként január végéig még előfizethettek a GameStar magazinra, és amellett, hogy az előfizetés mellé 12 havi PlayStation Plus tagságot is választhattok, egy szerencsés egy évfordulós PlayStation 4-et is magáénak tudhat.

InFamous: First Light (PlayStation 4) - Eredeti ár: 4 590 Ft

Az InFamous: First Light többféleképp értelmezhető. Egyrészt tekinthetünk rá úgy, mint a tavaly márciusban megjelent, kimondottan jó InFamous: Second Son önálló kiegészítőjére, vagy mint egy ízelítőre abból, amit a nagy játék kínál. A First Light egy előzménysztori, de nem Delsin, hanem a szintén a játékban megismert Fetch múltjába enged betekintést. Megismerhetjük, hogyan válik urává neon erőinek, és milyen események tették azzá, aki a Second Son idejében volt. Teljes játéknak rövid, de demónak hosszú; a First Light 3-4 órányi szórakozást kínál. Mindenképp próbáljátok ki.

The Swapper (PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita) - Eredeti ár: 4 590 Ft

Egészen más műfajt képvisel a The Swapper. A PS4-en, PS3-on és PS Vitán is játszható, többszörös díjnyertes játékban egy űrhajóst irányítunk, aki egy kísérleti fegyver segítségével képes klónozni magát, klónjai pedig az ő mozgását, avagy a mi utasításainkat követik. Így kell megoldanunk ötletes feladványokat a hátborzongató, kissé nyomasztó környezetben. A The Swapper komoly mondanivalóval bír, sztoriját Tom Jubert, a Driver: San Francisco és a Faster Than Light írója jegyzi.

Prototype 2 (PlayStation 3) - Eredeti ár: 16 990 Ft

Könnyű párhuzamot vonni az InFamous sorozat egyes részei és a Prototype 2 között, de azon túl, hogy szuperképességekkel rendelkező karaktereket irányítunk egy nagyvárosban, a két játék nem sokban osztozik egymással. A Prototype 2-ben a vadászból lesz a vad, ugyanis míg az első részben Alex Mercert irányítottuk, most James Heller őrnagy szerepében épp őt kell üldöznünk. Heller hazatérve a szolgálatból megtudja, hogy családja halott, és erről Mercer tehet, így bosszúvágytól fűtötten beáll a mutánsok ellen küzdő katonák közé. A harc során ő maga is mutánssá változik, így a hagyományos fegyverek mellett egyéb módokon is megküzdhet ellenségeivel.

DuckTales Remastered (PlayStation 3) - Eredeti ár: 4 590 Ft

A Kacsamesék főcímdalát hosszú évek terápiás kezelései sem tudnák velünk elfeledtetni, de nincs ezzel baj, Dagobert bácsi kalandjaira - egy esettől eltekintve - mindannyian örömmel emlékezünk vissza. A DuckTales Remastered egy 1989-es platformer felújított változata, mely megőrizte elődje alapjait, de a készítők mindent felújítottak, amit csak tudtak. Öt műkincset kell megtalálnunk a világ négy pontján, valamint a Holdon, miközben olyan ismerősök állják utunkat, mint Mágika vagy a Kasszafúrók. Könnyed apróság, a nosztalgia miatt már megéri.

Duke Nukem 3D: Megaton Edition (PlayStation 3, PlayStation Vita) - Eredeti ár: 3 090 Ft

Ha már nosztalgia, nem lehet elégszer kifogyni a rágóból. Duke Nukem újra helyreteszi az ellenfeleket, ezúttal PS3-on és Vitán, a Duke Nukem 3D: Megaton Edition keretében. A csomag tartalmazza a Duke Nukem 3D és három kiegészítője felújított változatát, valamint az alapjáték eredetijét. Többjátékos módban egyszerre nyolcan küzdhetnek, ráadásul Vitások és PS3-asok vegyesen, egymás ellen. 

Woah Dave! (PlayStation Vita) - Eredeti ár: 1 229 Ft

A BIT.TRIP sorozat fejlesztői egy egyszerű, de annál addiktívabb játékkal álltak elő nemrég, ez pedig a Woah Dave! Dave-et irányítjuk, akinek egy platformok alkotta pályán kell idegeneket pusztítania, és felszedni a náluk található érméket. A cél a lehető legnagyobb pontszám elérése, amivel a ranglisták élére lőhetjük ki magunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)