Hirdetés

PlayStation Plus - ütős lett a júliusi kínálat

|

Ismét erős PlaySation Plus felhozatalt villantott a Sony.

Hirdetés

A Sony végre lerántotta a leplet a júliusi PlayStation Plus címekről, amelyben ezúttal két izgalmas játék is helyet kapott.

Hirdetés

Jövő héten, egészen pontosan július 3-án frissül a kínálat, amelynek keretében három PlayStation 4-es játékot tölthetünk le. A két kiemelt cím a Quantic Dream 2010-es klasszikusa, a Heavy Rain és a Devolver Digital komplex verekedős játéka, az Absolver, de ezekhez még hozzácsapják a PS Vitán is futó Space Overlordsot. 

PlayStation 3-ra a Rayman HD-t és az Extreme Exorcismot húzhatjátok be, míg PlayStation Vitára a Space Overlords mellett a Zero Escape: Zero Time Dilemma is elérhetővé vált.

Hogy tetszik a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)