Hirdetés

PlayStation Plus - a júniusi kínálat az idei év egyik nagy megjelenésére készít fel

|

Örülhetnek azok, akik Borderlands 3 előtt be szeretnék még pótolni az előzményeket.

Hirdetés

Befutott a Sony előfizetéses szolgáltatásának júniusi kínálata, a következő hónapban pedig valóban remek játékokat kapnak majd a PlayStation Plus előfizetői. Ahogy azt már az utóbbi időben megszokhattuk, most is két címről van szó, de ezeket legalább nem a legalsó polcról emelték le. 

Hirdetés

Júniusban ugyanis egyrészt megkapjuk a  Borderlands: The Handsome Collectiont, azt a gyűjteményes kiadást, ami magában foglalja a Borderlands 2-t és a Borderlands: The Pre-Sequelt is. Ha esetleg kimaradt volna nektek ez a két epizód, vagy csak nosztalgiázni szeretnétek a harmadik rész szeptemberi megjelenése előtt, akkor nem is találhatnátok erre jobb alkalmat. A retro platformerek szerelmesei pedig a Sonic Mania érkezésének örülhetnek majd, ami biztosan boldogabb perceket okoz nekik, mint az élőszereplős Sonic film nem is olyan régen bemutatott előzetese. Természetesen videót is kaptunk a júniusi két PlayStation Plus játékról.

Ti meg vagytok elégedve a júniusi kínálattal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)