Hirdetés

PlayStation Plus - májusban is két kiváló játékot kapunk

|

Mindkettő felejthetetlen élményt ad, de egészen másképp.

Hirdetés

Mostanában minden hónap első keddjén válnak elérhetővé a PlayStation Plus-os játékok, és mindig az azt megelőző szerdán jelentik be őket.

Hirdetés

Ezért húzódott idáig a leleplezés, de a várakozásnak vége: kiderült, hogy az előfizetők május 7-étől az Overcooked!-ot, valamint a What Remains of Edith Finchet tölthetik le.

Előbbi egy fantasztikus partijáték (egyedül is jászható, úgy kicsit körülményes), melyben hatékony csapatmunkával kell konyhákat menedzselni. Garantált az ordítozás és az anyázás, de családdal is rettenetesen szórakoztató.

Utóbbi pedig egy "sétaszimulátor", amiben az elátkozott Finch család otthonát járhatjuk be az utolsó élő családtagot irányítva, hogy segítsünk neki a lehető legtöbbet megtudni felmenőiről. Rengeteg díjjal jutalmazták, ne hagyjátok ki semmiképp!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)