Hirdetés

PlayStation Plus márciusi játékok - háború, krimi, gördeszka

|

Mától újabb hat játékot tölthetnek le ingyen a PlayStation Plus előfizetők, köztük a többszörös díjnyertes Valiant Hearts: The Great Warral, a frissen megjelenő OlliOlli 2-vel, és egy klasszikus felújított változatával, az Oddworld: New 'n' Tastyvel. Íme minden, amit tudni kell ezekről.

Hirdetés

Ma délután cserélődött a PlayStation Plus ingyenjáték-kínálata, a múlt hónap hat ajándékát újak váltották fel. A márciusi felhozatal szintén erős, nem csak a játékok minőségét, de mennyiségét tekintve is: míg februárban minden platform kapott egy-egy exkluzívot, most mindkét Vitás játék elérhető legalább egy másik platformon is, így a PlayStation 4- négy, a PlayStation 3- három, a PlayStation Vita-felhasználók pedig két új játékkal múlathatják az időt áprilisig. Most segítünk, hogy mindet megismerjétek, illetve megtudjátok, mennyit spórolhattok ebben a hónapban.

Oddworld: New 'n' Tasty (PlayStation 4) - Eredeti ár: 6490 Ft

2014 júliusában jelent meg az Abe's Oddysee felújított változata, az Oddworld: New 'n' Tasty, ami valójában több, mint egy átlagos remaster. A Just Add Water teljesen az alapoktól kezdte újra a játékot, és bár megtartották a 2.5D-s megjelenítést, bizonyos funkciókat a mai kor igényeihez igazítottak. Az Oddworld már azzal is kilóg a hagyományos platformerek közül, hogy támadni nem tudunk (kivéve, ha megszálljuk az őröket, de erre ritkán adódik lehetőség), minden pályát ügyességünk és logikánk segítségével kell megoldani. Akár játszottatok az eredetivel, akár nem, ezt ne hagyjátok ki!

Valiant Hearts: The Great War (PlayStation 4) - Csak PlayStation Plus-szal elérhető!

A Ubisoft Montpellier többször megmutatta, hogy a UbiArt motorral gyönyörű játékokat tud készíteni, de a Valiant Hearts: The Great War nem csak látványában, témájában is szép. A kalandjáték története az első világháború alatt játszódik, a középpontban öt ember (és egy kutya) áll, akik bár más-más oldalon harcolnak, végül egymást segítik a bajban.

OlliOlli 2: Welcome to Olliwood (PlayStation 4, PS Vita) - Eredeti ár: 3090 Ft

Miközben a virtuális gördeszkázás rajongói a Tony Hawk's Pro Skater idei PlayStation 4-es visszatérését várják, addig sem maradunk deszkás játék nélkül. Ma jelent meg az OlliOlli 2, ami két dimenzióba ülteti a sportot, de a feladat hasonló maradt: rendhagyó pályákon minél magasabb kombókat kell elérni, minél látványosabbb trükköket teljesíteni, és minél kevesebbet esni. A feladat nehezebb, mint gondolnátok – próbáljátok ki PlayStation 4-en, vagy PlayStation Vitán, és mindegy, melyiken kezditek el, mentéseiteket szinkronizálhatjátok a két platform között!

CounterSpy (PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita) - Eredeti ár: 3990 Ft

A Counterspy tökéltesen hozza el a klasszikus kémfilmek hangulatát. A C.O.U.N.T.E.R. ügynökség ügynökeként két világméretű szervezet bázisára kell behatolnunk, hogy végiglopakodva az épületeken megakadályozzuk a Hold felrobbantását, miközben megtizedeljük a bűnözők számát. A 2.5D-s részeket innovatív 3D-s harcjelenetek váltják. A játék mindhárom jelenleg aktív Sony-platformra elérhető, és a PlayStation Plus-szal természetesen mindet megkapjátok.

 

Papo & Yo (PlayStation 3) - Eredeti ár: 2490 Ft

A kisfiú-nagy szörny alapot már nem először sütik el, de a Papo & Yo nem egy fantasy világban, hanem a „valóságban” játszódik, a valóságtól elrugaszkodó elemek csak a fiú képzeletének szüleményei. Alkoholista, agresszív apjától menekülve Quico egy álomszerű favelában találja magát, ahol találkozik egy szörnnyel, és segítségével manipulálhatja a környezet elemeit. Míg a bestia alapvetően barátságos, ha békát eszik, megvadul, és szétrombol mindent – akár Quicót is, ha nem szalad el elég gyorsan, és nem nyugtatja le némi gyümölccsel. Az üzenet és mondanivaló egyértelmű, de épp ezek miatt olyan különleges a Papo & Yo.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (PlayStation 3) - Csak PlayStation Plus-szal elérhető!

Sherlock Holmes szerepében kalandozni mindig izgalmas, a Frogwares pedig kiválóan keverte Arthur Conan Doyle karakterét a Bűn és bűnhődéssel. Hat ügyet kell megoldanunk, köztük gyilkosságokkal, eltűnésekkel, rablásokkal, és mind a hat során komoly döntéseket kell hoznunk, melyek esetenként több különböző befejezéshez vezethetnek. A bizonyítékok megfelelő kombinálásával jöhetünk rá arra, hogy ki a valódi bűnös, de az is megeshet, hogy logikánk rossz irányba vezet. A nyomozós kalandjátékok rajongóinak igazi kincs.

A játékokat legegyszerűbben ezen az oldalon zsebelhetitek be, de könnyedén megtalálhatjátok őket a konzolok PlayStation Store menüpontjában is. A PlayStation Plus kínálata várhatóan április elsején, legkésőbb másodikán vált, addig van időtök cselekedni, de természetesen ha hozzáadtátok a játékokat PSN felhasználói fiókotokhoz, amíg előfizetésetek él, játszhattok velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)