Hirdetés

PlayStation Plus - íme a novemberi ingyen játékok

|

Ebben a hónapban is nyolc játékot húzhatnak be a PlayStation Plus előfizetők.

Hirdetés

Már jó pár hónapja állandó szereplője a listának a That's You!, de aki eddig nem töltötte le, az most már tényleg tegye meg - ez sem tarthat örökké. 

Hirdetés

Jövő héten, egész pontosan november 7-én viszont frissül a kínálat, négy PlayStation 4-es játékot tölthetünk le a fent említett mellett. A Worms Battlegrounds és a PlayStation VR-t is támogató Bound a két kiemelt cím, ezek mellé jön a PS Vitán is futó Dungeon Punks, valamint a kimondottan a PSVR-hoz készült Until Dawn: Rush of Blood. 

PlayStation 3-ra az R-Type Dimensions és a Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic húzható be, míg PlayStation Vitára a Dungeon Punkson kívül a Broken Sword 5: The Serpent's Curse  két epizódja.

Hogy tetszik?

Továbbra is fennáll ajánlatunk, melynek keretében számottevő kedvezménnyel szerezhettek PlayStation Plus előfizetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)