Hirdetés

PlayStation Plus - itt vannak az augusztusi ingyenes játékok

|

A tegnapi Games with Gold bejelentésre ma a Sony válaszolt, méghozzá egy hasonlóan ütős felhozatallal.

Hirdetés

Aki esetleg amiatt aggódott, hogy nem lesz mit csinálnia a Sony konzoljain augusztusban, azt a kiadó négy-négy címmel nyugtatja meg. És most már tényleg nem akarunk panaszkodni, vannak itt jó cuccok.

A PlayStation 4 tulajdonosok ebben a hónapban a Lara Croft and the Temple of Osirist, vagyis a Tomb Raider franchise egyiptomi istenek világába kalauzoló spin-offjának folytatását kapják meg, de nem elhanyagolható a fekete-fehér puzzle-platformer klasszikus, a Limbo megjelenése sem.

Ha esetleg más platformerekben is szeretnétek tesztelni a reflexeiteket PS4-en, akkor a Stealth Inc 2: A Game of Clones és a Sound Shapes a ti játékaitok, mindegyik egyedi megvalósítást kapott: 

A PS3 tulajok örülhetnek a legjobban, hiszen a God of War: Ascension válik elérhetővé számukra augusztusban, beleértve a CastleStorm kibővített kiadását, a Complete Edition-t, valamint a Stealth Inc 2-t és Sound Shapes-t is.

A PS Vitások az utóbbi hárommal lesznek gazdagabbak. Íme a teljes, átlátható lista:

- Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4)
- Limbo (PS4)
- God of War Ascension (PS3)
- Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita)
- Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita)
- CastleStorm Complete Edition (PS3, PS Vita)

A játékokat augusztus 4-ig tudjátok letölteni, addig a múlthavi kínálat él. Hamarosan részletesebben is bemutatjuk a felhozatalt, addig is áruljátok el, hogy mi a véleményetek a PlayStation Plus fenti ajánlatáról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)