Hirdetés

Ma délután leáll a PlayStation Network

|

A Sony a szolgáltatás minőségének fenntartása érdekében a mai napon karbantartást végez a PlayStation Network rendszerén.

Hirdetés

Ne lepődj meg, ha esetleg nem tudsz ma egy bizonyos ideig kapcsolódni a PlayStation Network szolgáltatásaihoz, ugyanis a Sony úgy döntött, itt az ideje kicsit gatyába rázni az online rendszereket, ezt pedig egy cirka 2 és fél órás karbantartással szeretnék megoldani. 

A szolgáltatás leállása során nem fogsz tudni hozzáférni a PlayStation Store-hoz és a felhasználói fiók beállításokhoz, de ha a karbantartás kezdetekor be vagy jelentkezve, akkor néhány online funkció teljesen elérhető lesz számodra, ugyanis a rendszer nem fog kidobni, csupán a bejelentkezés lehetősége nem lesz elérhető. Majd elfelejtettem az időpontot, helyi idő szerint délután 17:00 és 19:30 között zajlik majd a foltozgatás, úgyhogy legyetek felkészülve.

Egyébként ne felejtsétek el a Sony által nemrég bemutatott oldalt, azon bármikor utánanézhettek, hogy éppen elérhető-e a PlayStation Network adott szolgáltatása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)