Hirdetés

A jövő héten lesz a következő PlayStation bemutató

|

Valószínűleg a The Last of Us: Part II-ról is hallani fogunk a State of Play során.

Hirdetés

A Nintendo és az Xbox után a Sony is átállt arra, hogy néhány hetente bejelentkezik egy rövid videóval, melyben összegzi a közeljövőben várható újdonságokat, új trailereket mutat meg, új bejelentésekre kerít sort. 

Hirdetés

Azt már korábban megtudtuk, hogy szeptember 24-én lesz egy sajtóesemény, ahol a The Last of Us: Part II kerül majd középpontba, viszont azt csak ma jelentették be, hogy ugyanezen a napon, este 10-kor láthatjuk a következő, kb. húszperces State of Play-t. A tartalmáról keveset tudni, de a TLoU 2 felbukkanását borítékolhatjuk, és akármit is pakoljanak mellé, örülni fogunk. Annyit elárultak, hogy lesz pár új játék, és hogy a következő generációs tervekről még nem most fognak beszélni. Mi mindenképp beszámolunk mindenről, de ha élőben követnétek, válasszatok egyet a PlayStation Twitch, YouTube, Twitter vagy Facebook csatornája közül. Vagy nézzetek vissza hozzánk, az a legjobb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)