Hirdetés

Bejelentésekkel készül jövő keddre a PlayStation

|

Beelőzi a The Game Awardsot a Sony az idei utolsó State of Play-jel.

Hirdetés

Már tavaly sem rendezte meg a Sony szokásos decemberi rendezvényét, a PlayStation Experience-t, helyette a Nintendóhoz és az Xboxhoz hasonlóan több, rövidebb bejelentkezés keretében ismertette újdonságait az év folyamán. A State of Play mindig izgalmas, most is érdemes lesz figyelni.

Hirdetés

Már csak azért is, mert most már biztosak lehetünk abban, hogy itt (és nem a TGA-n) jelentik be a Resident Evil 3 remake-jét, ami a PlayStation Store-on keresztül kiszivárgott korábban. A 20 perces műsorban elárulnak megjelenési dátumokat, lesznek vadonatúj játékok, gameplay jelenetek, és infók a PlayStation Worldwide Studios háza tájáról, ellenben a PlayStation 5-ről most sem fognak beszélni. A show december 10-én, délután 3-kor indul, a PlayStation  Twitch, YouTube, Twitter, és Facebook oldalain is lehet követni.

Ti mit vártok még az RE3 mellett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)