Hirdetés

Mostantól valódi pénzre válthatóak a PlayStation trófeák

|

Ugyan csak egy csekélyebb összeget kapnak érte a trófeavadászok, de azért így is új motivációt jelenthet a most debütáló rendszer.

Hirdetés

Eddig csak az egónkat tudtuk növelni virtuális trófeagyűjteményünkkel, most azonban már a játékosok pénztárcáját is gyarapíthatják ezek az elismerések. 

Hirdetés

Egyelőre kizárólag az Egyesült Államokban vezették be az új Sony Rewards programot, amelynek az a lényege, hogy a játékosok valódi pénzt érő kuponokat kapnak megszerzett trófeáik után. 100 ezüst trófea 100 pontot ér, 25 arany Trophy 250 pontnak felel meg, 10 darab platina kitüntetés pedig egészen pontosan 1000 pontot ér. Minden megszerzett 1000 pont után egy 10 dollár értékű PSN voucher lesz a játékosok kitartó munkájának jutalma. 

Ez persze nem túl sok, de azért kellő kitartással egész szép összegeket be lehet zsebelni. Roughdaw4 például, aki a jelenlegi PlayStation Trophy rekordot tartja, 15551 ezüst, 6903 arany, és 1359 platina trófeával rendelkezik. Átszámítva ez 1583 dollárt jelentene neki, amiért nagyjából 25 teljes árú játékot vásárolhatna meg. A korábban megszerzett jutalmakra azonban nem vonatkozik az új rendszer, ezért nagyon oda kell figyelni arra, hogy a gyűjtögetés előtt az ember még mindenképpen regisztrálja magát a Sony Rewards programba. 

Remélhetőleg hamarosan az Egyesült Államokon kívül is élesítik az új lehetőséget, és a magyar játékosok is megkapják ezt az újfajta motivációt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)