Hirdetés

Ez lehet a PlayStation új szlogenje, ami előrevetítheti a PS5 bejelentését

|

Valaki már egy héttel ezelőtt megjósolta a változtatást, más információkkal együtt.

Hirdetés

Miután felbukkantak a spekulációk arról, hogy a Sony az Experience PlayStation esemény keretében leplezheti le a PlayStation 5-öt februárban, majd a God of War atyja is elszólhatta magát ezzel kapcsolatban, felbukkant egy kisebb és egy nagyobb érdekesség is a világhálón. 

Hirdetés

A Twitter éles szemű népe szúrta ki, hogy a PlayStation Europe hivatalos Twitter csatornáján megváltozott a szlogen: a "For the Players"-t felváltotta az "It's time to play", amelyet korábban csak reklámozási céllal használt a Sony, nem hivatalos szlogenként. A korábbi pletykák után sokan már ezt a közösségi médiában való apró változtatást is jelnek vették, azonban ami ennél sokkal érdekesebb, hogy a szlogenváltást egy fórumozó már egy hete megjósolta 4chanon. 

Nyilván botorság lenne bármit feltétel nélkül elhinni, ami elhangzik a legnépszerűbb fórumokon, ugyanakkor az azóta eltávolított posztban olyan részletek hangzottak el, hogy a PlayStation 5 szlogenje az "It's time to play" lesz, a bejelentésre február 5-én kerül sor, a konzol októberben kerül a boltok polcaira és az ára 499 dollár/499 font lesz. Állítólag a nyitófelhozatalban ott lesz a Gran Turismo 7, az MLB The Show 21, a Demon's Souls Remastered, a Godfall és a Sony Stanta Monica Studio új IP-je, a Legendz is. A kétes eredetű infók szerint a februári leleplezés során olyan játékokat is teasel majd a kiadó, mint a Horizon: Zero Dawn és a Marvel's Spider-Man folytatásai, a Naughty Dog új sci-fi témájú játéka, a SIE Japan új IP-je, a London Studio új IP-je, a Final Fantasy XVI és az új Resident Evil. Ami pedig a hardvert illeti, a PS5 majdnem egyenértékű lehet az Xbox Series X-szel, utóbbi pedig jóval drágább lehet a Sony konzoljánál. 

Hogy a fentiek közül mi igaz és mi nem, az a következő hónapokban ki fog derülni. Ti örülnétek neki, ha az információk valósnak bizonyulnának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)