Hirdetés

Teljesen bizarr a PlayStation új reklámja

|

Öt katona egy sötét, rémisztő üregbe ereszkedik le, ahol váratlan meglepetés fogadja őket. Nem szép.

Hirdetés

Közeleg a szerelem ünnepe (és nem a szereteté, mert az ugye a majális), minden bolt tele van szívekkel, de nem pont úgy, ahogy a Sony új reklámjában. Valószínűleg csak véletlen, hogy épp a Valentin-nap hetében adták ki a videót, amibe akár még némi szerelmes utalást is bele lehet látni, ha az ember nagyon akarja.

Hirdetés

Öt katona leereszkedik a mélybe, rettegve haladnak előre, mígnem találnak egy teremet, tele emberi szívekre kötött PlayStation 4 Prókkal. A szervekre a jellegzetes kör-kereszt-háromszög-négyzet szimbólumokat tetoválták. A videó valószínűleg nem a PlayStation 5 bejelentését vezeti fel, csak a PS4-nek akar még adni egy lökést a generációváltás küszöbén.

Hasonlóan sötét hangulatú PlayStation-reklámot utoljára tavaly novemberben láthattunk, a Death Stranding megjelenése alkalmából. Kíváncsiak vagyunk, ha ez tévékben is menni fog, befér-e a nappali műsorba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)