Hirdetés

PlayStation Vita európai premier - GameStar tudósítás

|

Már Londonban vagyok, a PS Vita premieren - onnan tudósítok.

Hirdetés

Annak idején Freddie Mercury híres női ruhában porszívózós videójának az elején néztek ki így a házak, mint most. Taknyos, ködös idő van, de legalább meleg, így nem vacogó fogakkal írom ezt a postot nektek a Heathrow Express ingyennetes ülésében. Az utazás a megszokott módon keserves volt, Ferihegyen (jaj, lisztferencen) 1 órát vártunk a gépen ülve, mert itt köd volt. Aztán az út alatt vagy a GPS képet nézhettem, vagy a pont előttem elhúzott kék függönyt. Így szállt tova 140 perc.

Jut eszembe! Az első mondatban említett videó:

Megérkeztem Londonba, ahol a PS Vita nagy europai sajtóbemutatójára kaptunk meghívást, elsőként itthonról. Délután kezdődik az esemény, aminek a végén sokmindent megtundunk majd. Például azt, hogy február 22-én, amikor megjelenik a cucc, milyen szabályokkal, lehetőségekkel használhatjuk a 3G-t és vajon hány "launch title", tehát induló játék érkezik a konzollal együtt.

Persze már volt a kezemben Vita az E3-on, de azóta állítólag könyebb, és kicsit erősebb lett belülről, így mondanom sem kell, hogy tűkön ülök.

A város most is 100%-on pörög, alig férünk ki az utcára, ráadásul a hotel is a picaddily circus kellős közepén van, így teljes sötétségben is három színben pompázik a plafon.

Hamarosan tényleg indulok az eseményre, de addig pár hülye fotót csatolok városról, hotelről, szobáról. Mintha velem utaznátok...ugye? ;)

Az már egy másik kérdés, hogy magán a sajtórendezvényen lesz-e net, vagy csak holnap délután kapjátok meg a tudósítást. Sok-sok kérdés, mégtöbb angol nő és remélhetőleg egy kövér, igazi angol steak. Ezek várnak ránk a következő órákban.

Csütörtökön meg videós tudósítás a Live-ban...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)