Hirdetés

Újabb szög a PlayStation Vita koporsójában

|

Egyre biztosabb, hogy a Sony lassan hátrahagyja a PlayStation Vitát, amire ezután már játékokat sem fog kiadni a konzol gyártója.

Hirdetés

Az utóbbi időkben egyre inkább háttérbe szorult a Sonynál a Playstation Vita, a gyártó legújabb nyilatkozata pedig egy újabb jel, hogy már nincsenek komoly terveik a kézikonzollal. Az már szinte biztos, hogy a Sony nem fog több játékot kiadni a platformra.

"Mivel a külső kiadók nagyon keményen dolgoznak a PS Vitán, az SCE stratégiája az, hogy a PlayStation 4-re koncentrál, ami egy új platform" - magyarázta Ito Masayasu, a Sony Computer Entertainment alelnöke egy japán gamer oldalnak arra a kérdésre válaszolva, miért nem készítenek semmilyen játékot a platformra. A Sony képviselője azt is elmondtam, hogy bár eleinte a Vita nem annyira találta meg a közönségét a 20 év alattiak körében, a Minecraft megjelenésének köszönhetően a fiatalab generáció kezében is új lendületet kapott a konzol. Az optimista nyilatkozat ellenére nagyon úgy tűnik, hogy az utód néllküli kézikonzol haláltusájának vagyunk szemtanúi.

Szerintetek érdemes manapság kézikonzolt venni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)