Hirdetés

PlayStation Vita - nyugi, készül még saját játék rá

|

Jim Ryan, a Sony európai főnöke tisztázta, hogyan áll a cég a PlayStation Vitához. Örülünk is, meg nem is.

Hirdetés

A cég illetékeseinek nyilatkozata alapján nehéz egyértelműen eldönteni, hogy érdekli-e még a Sonyt a PlayStation Vita, valami újra készülnek, vagy teljesen lemondtak a jövőjéről.

A játékosok elsősorban Killzone: Mercenary- és Uncharted: Golden Abyss-szintű játékokat szeretnének, de erre a közeljövőben nincs sok esély. Jim Ryan tisztázta Masayasu múltheti kijelentéseit, elmondta, hogy saját stúdióik triple-A címeket ugyan valóban nem készítenek, de más jellegű játékokra azért számíthatunk részükről. "Mivel más fejlesztők keményen dolgoznak PS vitás játékokon, az SCE jelenleg a PS4-re koncentrál." - tette hozzá.

Az év több nagy PlayStation témájú előadása telt el úgy, hogy egy szó sem esett a PS Vitáról vagy a rá készülő játékokról. Reméljük, lesz olyan bátor fejlesztő, aki megpróbál még valami nagyszabásúal előállni, ha már a Sonyra nem számíthatunk ez ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)