Hirdetés

PlayStation Vita: mikor és mennyiért érkezik hozzánk?

|

Végre már nem csak a japánok tudják pontosan, hogy mikorra várható és mennyibe kerül majd a Sony legújabb handheld konzolja.

Hirdetés

 

A PlayStation blogok beszámolója szerint (várhatóan ezt ma Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment of America elnöke is megerősíti) Japán már karácsonykor játszhat az új konzollal, a világ többi része (Európa, Afrika, Ausztrália, USA, Kanada, Latin-Amerika, Közel-Kelet) 2012. február 22-én veheti majd kezébe a Vita igen mutatós dobozát.

Persze a dollár és az euró között megint nem tesznek majd különbséget árazáskor (ennek természetesen mi látjuk kárát), így nálunk a Wi-Fi modell 249,99 euró, a 3G-t is támogató konzol pedig 299,99 euró lesz (ez mai árfolyamon kb. 89 ezer forint).

A hírek szerint megjelenéskor már közel 100 cím lesz elérhető világszerte, olyan figyelemre méltó nevekkel, mint a Sound Shapes, Resistance: Burning Skies, Uncharted: Golden Abyss, Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Assassin’s Creed, FIFA, valamint az elengedhetetlen Call of Duty.

A nálunk is forgalomba kerülő modell dobozképét és a várható menüpontokat már korábban mi is elemeztük kicsit, ha kimaradt, akkor ide kattintva többet is megtudhatsz a PlayStation Vita részleteiről.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)