Hirdetés

PlayStation Vita TV bejelentés - otthoni konzol Vita játékokhoz

|

A Sony mai sajtótájékoztatóján egy új, igen sokoldalú eszközt is bemutatott, ami a PS VitaTV nevet viseli.

Hirdetés

Miután a Sony bemutatta az újratervezett PlayStation Vitát, más meglepetésekkel is előállt a mai, Tokióban tartott eseményen.

A mindössze 6x10 centis doboz a PlayStation Vita TV nevet kapta, és képes PlayStation Vitás, PSP-s és első Playstationös játékok lejátszására, lehet rajta filmet és sorozatokat nézni, később pedig aktiválódik majd a Remote Play funkció, melynek köszönhetően nem kell átcipelnünk a PlayStation 4-et egy másik szobába, ha a család a nappaliban tévézni szeretne - elég a Vita TV-t rádugni saját tévénkre, és máris mehet a móka. A fehér eszköz november 14-étől lesz kapható Japánban 9954 yenért (plusz adó), avagy 100 dollárért, egy DualShock 3 kontrollert is tartalmazó csomagért pedig 14994 yent (plusz adó) kell fizetni, ami körülbelül 150 dollárnak felel meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)