Hirdetés

PlayStation VR - újabb demók jelentek meg

|

Elérhetővé vált egy kilenc demót tartalmazó csomag, ami például a tavalyi év egyik legjobb VR játékából, az Astro Botból is ízelítőt ad.

Hirdetés

A VR játékok többsége még mindig túl drága ahhoz, hogy vakon vásárolgassunk, de a Sony hisz a demók erejében és értékében.

Hirdetés

A PlayStation Store-ból ingyen letölthető a PlayStation VR Demo Collection 3, ami vegyesen tartalmaz újabb és már az eszközzel együtt megjelent demókat. A 12 GB-os csomagban szerepel az Astro Bot Rescue Mission, a Superhot VR, a Headmaster, a Resident Evil VII-hez kapcsolódó Kitchen, a Job Simulator, a Moss, a The Persistence, a Thumper és a Battlezone kipróbálható változata. Ezek közül csak a Job Simulatorhoz kötelező a Move, a többi megy simán DualShock 4-gyel is. Ha van PSVR-otok, és szemeztetek valamelyikkel ezek közül, szedjétek le a kollekciót, illetve keressetek rá a másik kettőre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)