Hirdetés

PlayStation VR - ilyen lesz a Camerával és Move-val kiegészült csomag

|

A PlayStation VR headset önmagában nem elég a PlayStation 4 mellé, de a Sony most bejelentette a konzolos VR-élményhez minden szükséges kiegészítőt tartalmazó Launch Bundle-t.

Hirdetés

A PlayStation VR sokak tetszését elnyerte, amikor a Sony nemrég leleplezte a készüléket, a legnagyobb vonzerő pedig természetesen a versenytársakhoz képest rendkívül alacsony ár lett. Ennél valamivel azért többet kell fordítanunk a PlayStation 4-es VR-élményre, ha nincsenek meg bizonyos kiegészítők.

A PlayStation Camerára mindenképpen szükségünk lesz, de egy pár Move-kontroller sem árt, ezért a Sony le is leplezte a PlayStation VR Launch Bundle névre hallgató csomagot, ami a headset és a szükséges kábelek mellett ezt a két kütyüt is tartalmazza. Emellett egy sztereó fejhallgatót és a standard demólemez mellett még egy játékgyűjteményt kapunk, ami a PlayStation VR Worlds címet viseli.

Amerikában kedden lehet leadni az első rendeléseket erre a csomagra, aki pedig ezekről lemarad, az valószínűleg nyáron tudja majd megint beszerezni. Mivel a tengerentúlon a 400 dolláros alapár helyett 500-ra árazták be a Launch Bundle-t, nagy valószínűséggel az európai ár is hasonlóan emelkedik majd négyszázról ötszáz euróra, de erről még nem érkezett hivatalos infó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)