Hirdetés

PlayStation VR - mit tud a Sony VR-szemüvege?

|

A Sony egy informatív videón keresztül mutatja meg nekünk a PlayStation VR funkcióit és előnyeit, továbbá azt, hogy a virtuális valóságra kiélezett eszközük mire képes.

Hirdetés

A Sony a Paris Games Week alatt teljes gőzzel megkezdte a PlayStation VR népszerűsítését és olyan játékokat jelentett be - élükön a Crytek dínós projektjével -, amik alapján rengeteg potenciál van a VR-szemüvegükben, ráadásul a hardver nem marad szoftver nélkül sem, hiszen több mint 200 csapat dolgozik a leendő felhozatalon. 

A Sony most egy újabb videóban mutatja be nekünk, hogy egészen pontosan miket tud felmutatni a VR-headsetük. Többek között olyan képességek bukkannak fel, minthogy a PlayStation VR 5.7 colos OLED kijelzővel, 1920xRGBx1080-as felbontással (szemenként 960xRGBx1080), 120Hz-es frissítési rátával, 18 milliszekundum késleltetéssel, körülbelül 100 fokos látómezővel, giroszkóppal és hasonló hasznos funkciókkal van felvértezve, de inkább meséljen az eszközről az ebből a célból készített videó: 

A PlayStation VR árazásáról továbbra sincsenek adataink, a megjelenésére várhatóan valamikor 2016 első felében kerül sor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)