Hirdetés

PlayStation VR - izgalmas új játékokat jelentettek be

|

A Sony a minap tartott sajtókonferenciáján bejelentett minden fontosat a PlayStation VR-ról, valamint leleplezett néhány ígéretes új játékot is hozzá.

Hirdetés

Több mint 230 stúdió fejleszt jelenleg is a PlayStation 4 konzolt megcélzó PlayStation VR-ra, amelyről a nemrég tartott sajtókonferencián kiderült minden: ár, megjelenés, pontos specifikáció, első körben támogatott országok listája. Sőt, mindezeken felül a Sony bemutatott néhány vadonatúj VR-címet is. 

Mi a közös az Assassin's Creed-ben, a Star Wars-ban, a vérfarkasokban, a beszélő sirályokban, a tankokban és a trópusi szigetekben? Egyszerű, mind támogatja a PlayStation VR-t az alábbi játékok képében: 

Assassin's Creed VR Experience: 

Ugyan új Assassin's Creed játékot nem kapunk idén, de egy VR-élményt igen, ami ráadásul a szintén idén bemutatkozó Assassin's Creed filmhez kapcsolódik valamilyen formában. A Ubisoft egyelőre homályban tartja a projekt részleteit, de annyi bizonyos, hogy az Assassin's Creed VR Experience a FOX és a Practical Magic közreműködésével készül és olyan helyszíneken forgattak hozzá alapanyagokat, mint Málta, Spanyolország, valamint az Egyesült Királyság. 

Star Wars Battlefront VR / Star Wars: Trials on Tatooine:  

A Sony dupla Star Wars-élménnyel is készül a VR-eszközére. Míg a DICE egy PSVR-exkluzív változatot készít a nagysikerű Star Wars Battlefrontból a LucasArts bevonásával, amelyről jelenleg szinte semmi többet nem tudunk a puszta létezésénél, addig a Star Wars: Az ébredő Erő látványáért felelős Industrial Light & Magic csapata elhozza nekünk a Star Wars: Trials on Tatooine VR-játékot, amely a Tatooine-ra kalauzol el minket, ahol fénykardot is használhatunk. 

Werewolf Within: 

A Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter és számos más Tom Clancy-játék csapata, a Red Storm Entertainment készíti ezt a többjátékos élményekre építő játékot, amelyben a játékosok egy asztal körül ülnek és megpróbálják megfejteni, hogy ki az, aki vérfarkasként terrorban tartja a várost. Mindenkinek jut egy szerep, amit el kell játszania, a cél pedig természetesen az, hogy a többiek leleplezzék, ki kapta a vérfarkas posztját. Igazi party-játék, a virtuális valóságba átültetve, egyenesen a Ubisofttól: 

XING: The Land Beyond: 

Ha kedveled a békés, nyugodt puzzle-játékokat, mint amilyen a Myst-széria vagy a The Witness, akkor érdekelni fog a XING: The Land Beyond című projekt. A White Lotus Interactive belső nézetű kalandjátékában halottak vagyunk, az elsődleges célunk pedig az a túlvilágon, hogy kitaláljuk kik vagyunk és mit kell tennünk. A XING PSVR- és PlayStation Move-kompatibilis.

Battlezone: 

A Rebellion Developments projektjéről már hallottunk néhányszor, azonban most a csapat bejelentette, hogy a Battlezone VR elsőként a PlayStation VR-ra lesz elérhető és helyet kap benne egy egyjátékos kampány is, amely véletlenszerűen generált pályákkal lett felvértezve, így az újrajátszások alkalmával mindig más élményt kapunk. 

Gary the Gull: 

Az ex-Pixar animátorok által készített Gary the Gull névre hallgató PlayStation VR interaktív filmben egy érdekes személyiséggel felruházott sirállyal találkozunk és kommunikálunk, amely olyannak érződik, mintha részesei lennénk azoknak a vicces és/vagy emlékezetes rövidfilmeknek, amiket a Disney/Pixar mesék előtt vetítenek a mozikban. Sirály!

Tumble VR: 

Az Until Dawn fejlesztőcsapata, a Supermassive Games VR-élménnyé varázsolja 2013-as, eredetileg PlayStation 3-ra fejlesztett, építgetős puzzle-játékát, a Tumble-t, amely ennek köszönhetően minden részletében megújul. Vadonatúj pályákkal és játékmódokkal készülnek a logikai játékokat kedvelő játékosoknak, méghozzá köztük olyan kooperatív és kompetitív darabokkal is, amiket a PlayStation VR Social Screennek köszönhetően együtt élvezhetnek a VR-használók és a környezetükben lévők is. 

PlayStation VR Worlds: 

A Sony londoni stúdiója bemutatta a PlayStation VR Worlds kollekciót, amely nem egyetlen címből, hanem mindjárt ötből áll: a csomag része a már bemutatott The London Heist, a vízalatti élővilágot prezentáló Into the Deep, a VR Luge névre hallgató intenzív, ügyességi versenyjáték, egy futurisztikus labdajáték, a DangerBall és a pörgős, űrbéli sci-fi shooter, a Scavenger's Odyssey. Íme mindez mozgásban:

Felkeltette valamelyik újonnan bejelentett PlayStation VR-cím az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)