Hirdetés

Pachter: 2019-ben már jöhetnek az új konzolok

|

"Kedvenc" elemzőnk, Michael Pachter szerint négy év múlva már a következő PlayStation és Xbox konzolok fognak versenyezni a kegyeinkért.

Hirdetés

Bár sokan még csak most vásárolták meg a Sony és a Microsoft legújabb konzoljait, azok bizony már több mint két éve a piacon vannak, ezért nem meglepő, hogy a legismertebb játékipari elemző máris arról nyilatkozott, hogy mikorra várhatjuk a következő generációt. 

Michael Pachter a "Pachter Factor" elnevezésű műsorában válaszolt azokra a kérdésekre, amiket a nézők tettek fel neki és ezek között volt az is, hogy mikor számíthatunk a konzolgeneráció váltásra, amely a virtuális valóság és a 4K térnyerésének apropójából is releváns lehet.

Pachter szerint egyelőre még nem kell dobálni a perselybe a megtakarítást, ugyanis véleménye alapján 2019 környékén már megérkezik a következő PlayStation és Xbox. 

Pachter mindezt arra a meglátására alapozza, hogy a 4K-s tévék jelenleg még aranyáron mozognak az átlagfelhasználók pénztárcájához képest, azonban a következő konzolok valószínűleg már ezt a felbontást fogják megcélozni, így ha lejjebb megy a 4K-s televíziók ára és ezáltal a szélesebb közönségnek is elérhetővé válnak, akkor érkezik el a generációváltás ideje.

Egyetértetek az elemző véleményével? Egyáltalán még ugyanolyan "generációváltás" lesz szerintetek, mint a korábbiak voltak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)