Hirdetés

Pletyka: a God of War IV-ben lesz online co-op?

|

A múltja és az Istenek önkényes megbízásaitól folyamatos stresszben élő Kratos barátunk úgy tűnik végre visszatér, de lehet, hogy nem marad egyedül a szószban.

Hirdetés

A görög mitológia összes celebjét felvonultató játék első része óta már komoly rajongótábor várja a folytatást, így nem csoda, hogy minden pletyka hamar körbejárja a nagyvilágot. A franchise legutóbbi részei a God of War III volt PS3-ra és a Ghost of Sparta PSP-re, és megemlíthető még a "klasszikusok kicsinosítva" sorozat részeként napvilágot látott God of War: Origins Collection HD is.

A várakozás tehát adott, hiszen érkezik majd a negyedik rész, bár erről még igen keveset tudni. Azt viszont csiripelik a madarak, hogy a Sony Santa Monica vezető programozót keres, akinek a dolga az online multiplayer vonal erősítése lenne.

Állítólag ez egy co-op játékmódot takar, amelynek keretében Kratos és halott testvére, Deimos közös erővel rúgna szét néhány mitológiai feneket. Ebben az évben minden kiderül majd, ha pedig új pletyka lát napvilágot, azonnal meg is osztjuk veletek, mert a God of War III óta mi is érezzük a hiányt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)