Hirdetés

Pletyka: Assassin's Creed 3 - A függetlenségi háború idején?

|

A Ubisoft sikersorozatának gépezete percre sem pihen és a legutóbbi pletykák szerint március 31. előtt mutatkozik be a harmadik Assassin's Creed a nagyérdemű előtt.

Hirdetés

Rengeteg találgatás született már az Assassin's Creed harmadik és egyben utolsó epizódjának lehetséges történetéről, hiszen Ezio kalandja lezártnak tekinthető a Revelations eseményei után, Desmond viszont még nem tette le a bérgyilkos ruhát.

Két nappal korábban a Ubisoft fejese, Yves Guillermot úr azt nyilatkozta, hogy az epikus végjátékra 2012 utolsó szakaszáig várnunk kell, ám a friss pletykák szerint az aktuális pénzügyi időszak vége előtt, vagyis március 31.-e előtt megmutatják a nagyközönségnek az új epizódot. Tovább ütve a vasat, a forrás arra is kitért, hogy a 18. században kalandozhatunk, az amerikai függetlenségi háború idején és egy teljesen új hős kerül figyelmünk középpontjába.

A helyszín esélyességét nem légből kapott információk ihlették, három jel is utal arra, hogy valóban a függetlenségi háború idejében boldogulhatunk:

- Az Assassin's Creed: Brotherhood egyik DLC-jében, a Da Vinci Disappearance-ben New York államra utaló koordináták bukkannak fel.

- Az Assassin's Creed: Revelations-ben található földgömbön Észak-Amerika kontinense fényesen világít.

- A Ubisoft korábban eszközölt egy közvélemény-kutatást a rajongók körében, melynek tárgya az volt, hogy melyik korszakot látnák legszívesebben a harmadik részben. Nem meglepő módon a válaszadók nagy része a függetlenségi háborút jelölte meg első helyen...

Az Assassin's Creed 3 Guillermot úr szerint nagyobb, jobb, hosszabb és epikusabb lesz minden eddigi résznél a szériában, mi pedig csak azt reméljük, hogy neki is és a pletykáknak is igazuk lesz: remek lenne az amerikai függetlenségi háborúban részt venni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)