Hirdetés

Pletyka - Defence of the Ancients készül a Valve égisze alatt?

|

Duke Nukem szólta el magát, valószínűleg véletlenül

Hirdetés

Van ez a világsikert aratott StarCraft, majd később Warcraft III moddá vált, a Defence of the Ancients. Kicsit RPG, kicsit tower defense, és kicsit stratégiának is megmaradt. A lényeg hogy nagyon népszerű, s hogy a jövőben lehetséges egy önálló, standalone megjelenés is.


Ezt Duke Nukem hangjától, John St. Johntól tudtuk meg egy azóta törölt Twitteren közzétett félmondatból, miszerint nagyon élvezte a kiruccanását Seattle-be, ahol a DotA hanganyagát vették fel. És a Valve srácai és tökjó fejek. Ebből egyesek arra következtetnek, hogy a Valve a mod fejlesztőjével az IceFroggal karöltve önállóan is megjelentetné a Defence of the Ancients-t, ami erős váltás lenne az eddig FPS-ekben utazó cégtől. Várjuk a hivatalos magyarázatot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)