Hirdetés

Call Of Duty: Ghosts - ez lesz a folytatás?

|

Call Of Duty: Ghosts címet fog viselni a „Modern Warfare 4”? Lehetséges, hogy eltér a széria a szokásos vázlatától.

Hirdetés

Egy állítólagos Infinity Ward alkalmazott meglehetősen érdekes információkat szivárogtatott ki a világhírű Call of Duty széria fejlesztésben lévő részéről. Úgy tűnik kicsit eltér a történet a Modern Warfare 3 cselekményétől, de nem tudni mennyire kapcsolódik az előzményekhez. Az eredetileg Call of Duty: Phantoms-nak titulált rész valamennyire a jövőben fog játszódni, de mostani fegyverekkel, mivel egy hirtelen fordulat végett rákényszerülnek embereink, hogy „régi” fegyverekkel szálljanak szembe ellenségeikkel.

Az alkalmazott elmondása szerint szeretnének több pusztítható környezeti elemet belevinni a játékba, amiket a javunkra fordíthatunk, mint ahogy azt már jól megszokhattuk a Battlefield 3-ban. Azzal példázott, hogy ha lelövünk egy helikoptert, az pedig beleütközik egy környező épületbe, az rádőlhet a ránk leselkedő ellenfeleinkre, illetve a nemrégiben megjelent Black Ops 2 Revolution DLC Hydro pályáját is említette példaként. Állítólag ez a cél, de úgy tűnik gondokba ütköztek a multiplayer oldalon ezzel kapcsolatban, annak ellenére, hogy az egyjátékos módban jól működik az elképzelés.

Ha már a Call of Duty: Ghosts multiplayerjénél járunk, erről is jöttek információk, többek között a dinamikus töltőképernyőről, amellyel izgalmasabbá kívánják tenni a többjátékos meccsek közti unalmas időt. Például ablakokon keresztül vagy helikopterről leereszkedve lépünk be a játéktérre ahelyett, hogy egy szimpla visszaszámlálást kéne néznünk. Emellett a CoD rajongókat nagyon megosztó multiplayer karaktermozgásról is beszélt a titokzatos forrás, állítólag  nem tér vissza a Black Ops szériából a hasra vetődés, ehelyett ha elegendő lendülettel futunk, csúszhatunk a térdünkön, és eközben lőhetünk fegyverünkkel is. A Call of Duty: Ghosts-ban a PC játékosok kedvence, a sarkok mögüli kikukucskálás is visszatér, ám nem tudni, hogy konzolokon lehet-e majd leskelődni. Ezeken felül még hasalás közben jobbra-balra is átgördülhetünk, hasonlóan mint a DayZ-ben. Csupa móka, kacagás.

A Modern Warfare szériából elvileg nem tér vissza a Spec-Ops coop mód, ehelyett új időtöltést terveznek, de nem valószínű, hogy a Black Ops-ból ismert zombis móka lenne a befutó.

Mindez hivatalosan még nincs megerősítve, de a beosztott szerint május 1-jén érkezik a játék előzetese, bejelentése. Elmondása szerint egyébként csak az újgenerációs konzolokra fog érkezni, illetve PC-re, várhatóan ősszel. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)