Hirdetés

Pletykák szerint a Battlefield 6-ban kitör a harmadik világháború

|

Egyesek azt pletykálják, hogy a Battlefield-sorozat következő epizódja ezúttal nem a múltba fog minket visszarepíteni.

Hirdetés

Azt már biztosan tudjuk, hogy egy ideje már készül a Battlefield 6 és ha hihetünk az EA fejeseinek, akkor ez lesz az egész sorozat eddigi legnagyobb dobása, viszont a sok utalgatás és hype ellenére valójában még mindig nem tudunk arról semmit, hogy miről is fog szólni a készülő epizód. Biztosat most sem tudni, de ismét előkerült egy névtelen informátor, aki azt állítja, hogy bennfentes információkkal rendelkezik.

A Redditen rengeteg pletyka kering készülő játékokról és míg ezek közül több is van, ami végül beigazolódott, azért van legalább ugyanennyi, aminek végül semmi köze nem volt a valósághoz, így érdemes az innen származó információkat mindig fenntartásokkal kezelni. Ettől függetlenül egy esélyt megérdemel a Reddit legújabb informátora, aki azt állítja, hogy a Battlefield 2021 címre keresztelt folytatás a harmadik világháborúba fog elkalauzolni minket.

Hirdetés

A pletyka szerint a játék a NATO és Oroszország konfliktusa köré fog épülni, a War Stories pedig ismételten több katona szemszögéből fogja majd bemutatni a háborút. A bejegyzés leírása alapján a multiplayer mód nem fog radikálisan eltérni az eddigiektől, de PC-n és következő generációs konzolokon is számíthatunk majd 128 fős csatákra, a pályák pedig nagyobbak lesznek, mint az előző részekben.

Aki jól ismeri a sorozatot, az biztosan emlékszik, hogy a Battlefield 2142 már kísérletezett a futurisztikus megközelítéssel, így ez az ötlet egyáltalán nem elrugaszkodott, viszont az Oroszországgal való hadakozás ezen a ponton már annyira lerágott csont (elég csak a konkurenciára gondolni), hogy remélhetőleg ennél érdekesebb ötletekkel is sikerül majd megtölteni a várva várt folytatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)