Hirdetés

Pletykák szerint ekkor fog megjelenni a Resident Evil 8

|

Egy szivárogtató szerint előbb jön a Capcom horrorja, mint vártuk, de az eredeti tervekhez képest még így is késik.

Hirdetés

A Capcom továbbra sem részesített minket abban a kegyben, hogy leleplezze a Resident Evil 8-at, így egyelőre kénytelenek vagyunk a pletykákra és spekulációkra alapozni. Ezek pedig olyan állítólagosan hiteles információkat hoztak napvilágra korábban, minthogy a Resident Evil 8: Village lesz a játék címe, valamint hogy ez lesz a sorozat történetének legélesebb váltása. 

Hirdetés

Az utóbbi részletek egy ismert iparági szivárogtatótól, egy bizonyos Dusk Golemtől származtak, aki ismét jelentkezett a legújabb fejleményekkel. Szerinte a Resident Evil 8 megjelenését eredetileg 2021 januárjára tervezte a Capcom, azonban mivel a koronavírus-járvány megnehezítette a munkakörülményeket, január vége és március között érkezhet meg a sorozat következő része.

A korábbi szivárgások alapján újfent a hetedik epizód főhőse, Ethan Winters lesz a főszereplő, ám ezúttal európai falusi környezetben próbál majd meg túlélni a mi irányításunkkal, miközben várhatóan egy boszorkány is a nyomában lohol majd, akárcsak Mr. X és Nemesis. Jöhetne már az a bejelentés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)