Hirdetés

Pletykált a rendező az új Resident Evil moziról

|

Újra 3D, Leon S. Kennedy és az újabb játékokból ismert Las Plagas paraziták - többek közt erről fecsegett Paul Anderson.

Hirdetés

Lehet (sőt divat) utálni a Resident Evil játékokból készült, leleményesen Kaptárnak fordított filmeket, de Paul Anderson nem nagyon izgatja magát a minőségen, amíg a profit adott. A helyzet tehát az, hogy mindenki fikáz, de azért csak megnézi az újabb részeket, ennek köszönhetően jövőre érkezik majd a Resident Evil 5, amely Retribution alcímmel viszi tovább a játékból ismert karakterek, és a végletekig erőltetett Milla Jovovich történetét.

Alice sohaországban
Alice sohaországban

Paul Anderson legújabb filmje, a Három testőr 3D bemutatóján mesélt egy kicsit a 2012-re tervezett Kaptár (igen, még mindig nagyon béna ez a cím) moziról. Persze a történetről semmit nem árulhatott el, de annyit elmondott, hogy jelenleg sokat játszik a Resident Evil 4. és 5. részével, ami elsőre mókásnak tűnik, de ez a folyamat arról szól, hogy milyen elemeket emelhetne át a filmbe.

Ebből adja magát, hogy már nem a császkáló zombik lesznek fókuszban, sokkal inkább a Las Plagas paraziták nehezítik meg hőseink életét (ez mondjuk a negyedik rész végén látott Jill Valentine fordulatból várható volt), de Anderson még azt is elárulta, hogy Leon S. Kennedy lesz az Resident Evil 5 új belépője a mozivásznon. Ha minden igaz, Johann Urb alakítja majd a fiatal rendőrből lett zombihentest - tette hozzá.

A film pörgős és változatos lesz az ígéretek szerint, Anderson új elemeket is át akar emelni a játékokból, mint például a Resident Evil 5 autós üldözése a sivatagban, de emellett Moszkvába és Tokióba is követhetik majd a nézők Alice húsdaráló-csapatát. Persze marad a 3D, és várhatóan túl mély művészi mondanivalóra sem kell majd számítanunk, de ha valaha is ilyet vártunk egy Resident Evil mozitól, akkor a fejünkben van a hiba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)