Hirdetés

Plundr, játék és valóság határán

|

Az area/code fejlesztőcsapat igen érdekes játékötlettel állt elő. Lényegében egy kalandjátékról van szó, amely egy Wi-Fi alapú helyzetmeghatározó rendszert használ, és az alapján állítja fel a játékteret.

Hirdetés

A játék PC-re eddig is létezett valamilyen formában, de a készítők szerint az igazán nagy durranás a Nintendo DS verzió lesz, hordozhatósága miatt. A játék lényegében az adott terület térképén "szigeteket" szór szét, amelyek tulajdonságai attól függően változnak, hogy az ember milyen távolságra van tőlük. Így variálódik a nyersanyag, a védelem, az ellenséges hajók száma a szigeten és közelében. A játék így igazán utazás közben lesz a legélvezhetőbb.

Címkék: #fun
Platformok: Nintendo DS
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)