Hirdetés

Pocket Retro Game Emulator - Nem csak öreg motorosoknak

|

A ThinkGeek egy roppant szimpatikus készülékkel rukkolt elő, amely a régi idők klasszikusainak rajongóit hozhatja leginkább lázba.

Hirdetés

Bármilyen hihetetlen a fiatalabbak számára, volt idő, amikor a 8 és 16 bites készülékek jelentették a technika csúcsát. Akkoriban születtek olyan klasszikusok, mint Mario, Sonic, Zelda, és a lista még hosszan folytatható. Nos, ezeket az időtálló gyöngyszemeket játszhatjuk újra a ThinkGeek átlagos marokkonzolnál okosabb készülékével.



A Pocket Retro Game Emulator nem csak azt teszi lehetővé, hogy újra játszhassunk gyerekkori kedvenceinkkel, hanem már kialakítása révén is retro hangulatba ringatja az embert. NES, SNES, GBA, Sega Genesis, vagy akár Neo Geo játékokat is gond nélkül futtathatunk rajta. A tárkapacitás nem jelenthet gondot, lévén 4 GB belső tárhellyel rendelkezik a Pocket Retro Game Emulator.



Ha ez nem lenne elég, akkor mini SD kártyával ki lehet bővíteni. A játékon kívül filmnézésre, zene lejátszására, rádió hallgatására, képnézegetésre és könyvolvasásra is használható apróság 2,8 hüvelykes (240x300) LCD kijelzővel rendelkezik. Mindenképpen előnyére válik, hogy az előlapon található gombokat igény szerint át lehet programozni, és semmiféle emulátor programot nem igényel. Az egyetlen feltöltéssel kb. 6-8 óra játékidőt biztosító Pocket Retro Game Emulator a poén kedvéért tévére is köthető, így téve teljessé az időutazás illúzióját.
A készülék ára 99,99 dollár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)