Hirdetés

Pofás trailerrel merülhetünk el a Necromunda: Hired Gun mocskos világában

|

Lesz itt loot, cyberkutya, véres információszerzés és tengernyi ellenfél.

Hirdetés

Lehetetlenség fejben tartani, hogy milyen Warhammer játékok készülnek jelenleg a Games Workshop támogatásával, annyi vasat tartanak a tűzben, mindazonáltal az egyikre különösen érdemes odafigyelni. A Necromunda: Hired Gun a Space Hulk: Deathwing fejlesztőcsapatának újdonsága, amelyben belső nézetből iktathatjuk majd ki ellenfeleinket válogatott és fejleszthető eszközökkel, egy harci cyberblökivel az oldalunkon. A legelső trailer meggyőző volt, és a legújabb előzetes is arra enged következtetni, hogy piszkosul szórakoztató lesz a nyarat indító FPS. 

Hirdetés

A Focus Home Interactive által közzétett videóval mélyebben is elmerülhetünk Necromunda erőszakos városában, a Hive-ban, ahol bármi megtörténhet és bármit meg lehet kapni - a megfelelő áron. Fejvadászként ildomos mindenkit meg- és kiismernünk annak érdekében, hogy új megbízásokat zsebelhessünk be és eldönthessük, ki fog a legnagyobb valószínűséggel hátba szúrni. A trailer ízelítőt ad a helyszínekből, az emberekből és a frakciókból, de persze nem maradunk harc és loot nélkül sem:

A Necromunda: Hired Gun megjelenése június 1-én várható PC-re (Steamen), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S-re/X-re. Ti mit gondoltok, le fogtok csapni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)